Aasian saattajat Madridissa

maanantai, 08 helmikuu2021

Ei ole väliä, tulevatko he Koreasta, Kiinasta, Japanista, Taiwanista, Filippiineiltä, Thaimaasta tai Vietnamista vai ovatko he jossakin näistä maista syntyneiden ihmisten jälkeläisiä. Kaikkia heitä, olipa he sitten korealaisia, japanilaisia, thaimaalaisia tai kiinalaisia, yhdistää useita ominaisuuksia, jotka tavallaan sisaravat heitä. Ne kaikki välittävät herkän kuvan hauraudesta. Heillä kaikilla on jotain salaperäistä heidän silmissään. Kaikilla on pehmeä ja samalla kiistaton aistillisuus, joka on valtaosassa tapauksista erittäin tyylikäs ja hienostunut. Siksi heillä kaikilla on kyky rakastua paljaalla silmällä ja tulla monien miesten pimeäksi halun kohteeksi.

Puhumme aasialaisista naisista . Niissä sen lisäksi, että ihmiset havaitsevat jo kuvatun, he ymmärtävät seksuaalisen viisauden, jonka epäillään periytyvän muinaisista kulttuureista. Me kaikki tiedämme, että aasialaiset kulttuurit ovat huolehtineet paljon enemmän aistillisesta kuin länsimaisesta kulttuurista. Aasialainen on Kamasutra, aasialainen on Tantra ja aasialaiset ovat yhtä hienostuneita seksuaalitekniikoita kuin filippiiniläinen kela. Aasialaiset ovat myös geishoja (melkein ylittämätön esimerkki salaperäisestä aistillisuudesta) ja aasialainen on thaimaalainen hieronta, joka tarjoaa onnellisia nautintoja sekä keholle että sielulle. Siksi ei pitäisi olla yllättävää, että miehet näkevät aasialaisten naisten olevan poikkeuksellisen seksuaalista viisautta ja siten vertaansa vailla olevan nautinnon lähteenä.

Miehet, jotka asuvat yleensä Madridissa tai jotka työn tai lomien vuoksi kulkevat Espanjan pääkaupungin läpi, eivät pääse tästä säännöstä. He näkevät myös aasialaiset naiset täydellisenä sänkykumppanina ja haaveilevat hänestä ja nauttimisesta hänen seurastaan. Tästä syystä (ja koska monet heistä uskovat myyttiin, jonka mukaan itämaisten naisten emättimen kanava on kapeampi ja siksi se kannustaa tunkeutumaan niiden yli), on monia miehiä, jotka Madridissa palkkaessaan nautintoalan ammattilainen, he valitsevat itämaisen prostituoitun .

Aasian saattajat Madrid

Aasialaiset huorat Madridissa

Tällaiset miehet, meidän on sanottava, voivat pitää itseään onnekkaina. Madridissa on monia aasialaisia huoria. Riippumaton tai edustaja, omalla huoneistollaan tai yksinoikeudella tunnin lähtöihin, hotellit tai asunnot Kiinasta tai Japanista, Thaimaasta tai korealaisista, aasialaisista saattajista Madridissa ovat tae ilosta niille herrasmiehille, jotka seksistä nauttimiseen he haluavat tehdä sen tytön kanssa, jolla on aasialaisia piirteitä. Tässä artikkelissa puhumme eräistä hienoimmista niistä.

Saapuessaan Thaimaasta, Lili on asiantuntija ja kaunis aasialainen eroottinen hieroja Madridissa. Sen iho elää alkuperäänsä asti ja on ihme pehmeydestä ja sileydestä. Herkkä kuin lootuskukka, Lili johtaa asiakkaansa onnellisimpaan loppuun, jonka he voivat kuvitella. Tietäen kaikki eroottisen hieronnan tekniikat, Lili julistaa itsensä myös todelliseksi suun stimulaation jumalattareksi. Mikään penis ei voi haaveilla suuremmasta onnesta kuin huomata, kuinka tämän itämaisen kauneuden huulet johtavat hänet vastustamattomasti miellyttävien tuntemusten kuiluun. Hänen suunsa loppuun asti on epäilemättä yksi hienoimmista palveluista, joita tämä aasialainen saattaja tarjoaa Madridissa.

Tokio on myös ainutlaatuinen sekä kauneuden että osaamisensa vuoksi. Makea ja hellä, siro kuin päihdyttävällä viinillä täytetty bonbon, Tokio on sydämessään intohimoisesti himokas nainen. Niiden ilmeinen herkku piilottaa todellisen sukupuolen pedon. Siksi Tokio ansaitsee sijoittua Madridin tunnetuimpiin aasialaisiin lumisiin. Koulutettu ja valmistautunut Tokio voi olla paras yritys herrasmiehelle, joka haluaa esitellä yritystä kaikenlaisissa tapahtumissa ja haluaa samalla varata kuvaamattoman nautinnon nauttia äärimmäisen intensiivisestä seksikokemuksesta nuoren naisen kanssa, jolla on ei tabuja sängyssä.

Ja jos thaimaalainen Lili oli suullisen ilon jumalatar, Tokio, niin hienostunut ja hieno, niin hienovaraisesti suloinen, paljastaa treffeillään todellisen intohimon anaaliseksistä. Jokainen mies, riippumatta siitä, kuinka epävarma, tuntee todellisen seksi-Titanin, kun hän kokee deliriumin tunkeutua kinky Tokion perseeseen ja nähdä, kuinka tämä kaunis aasialainen nukke nauttii perseestä.

Limit, korealainen Lim, joka melkein juuri saapui Espanjan pääkaupunkiin, mutta ei ole kestänyt kauan nimetä itsensä Madridin ylellisimpien aasialaisten prostituoitujen joukossa, sekä lapsellisen ulkonäön että väärän viattoman ilman vuoksi. Lim on todellinen herkku. Hänen upea teinirunko, pienet mutta herkät rinnat ja posliini-iho tekevät Limistä vastustamattoman nuoren naisen. Kuvittele kehosi ratsastavan meidän on afrodisiaakki, joka ei voi epäonnistua.

Kiinan huoria

Yliopisto-opiskelija Lim sanoo omistautuneensa tälle eroottiselle säestykselle amatöörimaisesti, mutta ne, joilla on onni nukkua, tietävät, missä määrin tämä korealainen Madridin huora hallitsee mausteisimmat ja hullimmat eroottiset tekniikat. Hänen kielensä, leikkisä ja julma, on todellinen ihme. Hänen lonkansa nuorekas rytmi, suora lippu ekstaasiin eikä pidä suosituista kiinalaisista huorista .

Lili, Tokio ja Lim ovat epäilemättä Aasian itsenäisten luksushoorien kymmenen parhaan joukossa Madridissa. Jokainen herrasmies, joka haluaa ottaa yhteyttä itsenäisiin saattajiin, löytää minkä tahansa näistä kolmesta lumisesta paratiisin niin usein haaveillusta ja harvoin löydetystä. Ne, jotka päinvastoin haluavat vuokrata saattaja-saattajapalveluja, voivat mennä yhteen aasialaisten huorien kanssa sijaitsevista bordelleista Madridissa, joiden ovet ovat auki Espanjan pääkaupungissa. Siellä he voivat ottaa yhteyttä Aasian agentuurilumisiin Madridissa, kuten Almaan, Aikoon tai Mayliniin.

Almalla, joka on tantristen taiteiden ehdoton hallitsija, on lahja muuttaa seksuaalinen kohtaaminen yhtä pysyväksi muistoksi kuin se on miellyttävää. Aasian virastojen saattajista Madridissa Alma on luultavasti yksi asiantuntijoiden eroottisista hierojista. Tämä yhdessä suuhun suunsa kanssa tekee hänestä ehdottoman nautintotakuun kaikille niille herrasmiehille, jotka unelmoivat unohtaa kaiken aasialaisen naisen käsivarsissa.

Aiko puolestaan on japanilainen lumi- toimisto Madridissa, joka tarjoaa palvelujaan lisäksi myös kotipalveluja virastonsa tiloissa. Kuten 21. vuosisadan geisha, Aiko on viettelevä ja salaperäinen, kulttuurinen ja hienostunut, provosoiva ja tyylikäs. Hänen rintansa eivät myöskään näytä reheviltä ja luonnollisilta kuin aasialaisen naisen rinnat. Tämän ansiosta Aiko voi tarjota yhden eksoottisimmista kuubalaisista naisista Madridissa. Tuo kuubalainen nainen, joka on kuljettu loppuun asti ja joka huipentui runsaaseen ja miellyttävään kasvojen siemensyöksyyn, on epäilemättä monien Aikon käsivarsien läpi kulkeneiden asiakkaiden muistissa.

Maylin on lopuksi prototyyppi vihaisesta ja monimutkaisesta kiinalaisesta tytöstä, josta jokainen mies on koskaan haaveillut. Maylin tykkää kaikesta seksistä. Jos haluat nauttia hyvästä suihin, Maylin antaa sen. Jos haaveilet naispuolisesta aasialaisesta aasista, jossa voit nauttia upeasta kreikkalaisesta, Maylin tarjoaa sinulle omansa. Lisäksi, riippumatta siitä kuinka pieni sinulle saattaa tuntua, tuo perse syö kaiken. Siksi sen omistaja sisällyttää syvän kreikan yksinomaisten eroottisten palvelujensa joukkoon, ja siksi monet miehet, jotka ovat kiehtoneet tämän Madridista tulevan kiinalaisen lumin tulesta, toistavat hänen kanssaan. Ja Maylin on loputon. Hänellä on aina enemmän ja hän on aina valmis antamaan sen.

Oletteko yksi niistä miehistä, jotka asuvat Madridissa tai kulkevat sen läpi ja jotka, kunnioittamalla aasialaisten naisten hienostunutta aistillisuutta, haaveilevat nauttivan toisensa seurasta? Jos näin on, sinulla ei ole tekosyitä olla täyttämättä unelmasi. Kuten näette, Madridissa on monia aasialaisia luksusprostituoituja, jotka odottavat puhelua unelmiesi toteuttamiseksi. Soitatko puhelun vai ei, olet yksin sinä. Ja unohda kiinalaiset kampaajat ... Laatu maksaa ja halpa hieronta ei ole sama.

Kiinalaiset kampaajat