Sextortion Pasion.com-käyttäjiä

maanantai, 22 helmikuu2021

Pasion.com on yksi maamme tärkeimmistä treffi- ja seksikontaktialustoista . Laaja valikoima kategorioita (voit ottaa yhteyttä naisiin, homoihin, transseksuaalisiin, lesboihin, matkakumppaneihin, liberaaleihin pariskuntiin ...) ja sen muotoilu ja haun helppous ovat tehneet siitä kokonaisen hakusivuston ihmisten keskuudessa, jotka haluavat vuokrata palveluja prostituoitua Internetin välityksellä.

Jotkut näistä ihmisistä ovat kuitenkin joutuneet nauttimaan huonosta juomasta: siitä, että he ovat joutuneet sen seurauksena, joka tunnetaan sekortoinnin nimellä. Maan tärkeimmät uutisportaalit, abc.es: stä elmundo.es: iin, jotka kulkevat 20minutos.es: n, libertaddigital.com, vanaguardia.com, elconfidencial.com kautta, ovat puhuneet tästä viime kuukausina, kerrallaan. Publico .es, elespanol.com, huffingtonpost.es tai elpais.com.

Valituksen hajanaisuus eri puolilla maata (Teruel, Palencia, Zaragoza ...) sai muutama kuukausi sitten epäilemään, että ilmoitettu paljasti seksuaaliseen kiristykseen erikoistuneen juoni. Kaikki kantelijat, jotka olivat ottaneet askeleen lähestyessään poliisiasemaa, kertoivat kiristyneensä yrittäessään ottaa yhteyttä mainostajaan yhteyssivustolla Pasion.com, vaikka tapauksia on ollut myös Slumissa , NuevoLoquossa ja muilla ilmoitustauluilla. Mainokset, joissa ei ole mitään hallintalaitteita.

Sextortion toimintatapa

Rikollisten käyttämä menetelmä oli yksinkertainen: he lisäsivät väärät mainokset Pasion.com-sivustoon ja saivat heiltä uhriensa puhelinnumerot. Heidän kanssaan kiristysyritykset voisivat aloittaa seksuaalisen kiristyksen. Joko WhatsAppin kautta tai puhelimitse he uhkasivat Pasion.comin kiristettyjä käyttäjiä paljastamalla prostituution käyttäjien henkilöllisyytensä suorille sukulaisille. Toisinaan he käyttivät jopa fyysistä uhkaa kiristystyössään. Molempien välttämiseksi kiristettyjen oli maksettava tietty määrä rahaa kiristysyrityksilleen.

Se, että kiristys ei yleisesti päättynyt tällä maksulla ja että uhkausten ja rahanpyyntöjen kierre oli yleisesti tehty, sai jotkut asianomaiset saamaan tapauksen kansalaisvartioston tietoon.

Valtion turvallisuusjoukkojen ja joukkojen suorittamissa tutkimuksissa paljastui useita sekstortionistiryhmiä, jotka olivat enemmän tai vähemmän suoraan yhteydessä toisiinsa ja toimivat Valenciasta ja jotka olivat toteuttaneet massiivisen sextortointikampanjan, joka vaikutti miehiin kaikkialta Espanjasta.

Beneméritan tutkimuksen mukaan tämä seksuaaliseen kiristykseen erikoistunut verkosto käytti ns. Muulien keräämistä uhreiltaan. Kaikki heistä olivat ihmisiä hyvin erityiseltä Valencian naapurustolta, ja he kaikki liittyivät köyhyyden maailmaan. Nämä ihmiset vastineeksi rahalle tarjosivat nimensä ilmestyä pankkitilien haltijoiksi, joihin sekortion uhrien oli talletettava rahansa.

Tämän Valencian maakuntaan keskittyneen tapauksen jälkeen on tullut esiin muita, jotka liittyvät suoraan seksuaalisen kiristyksen rikokseen. Esimerkiksi viime vuoden syyskuussa pidätettiin neljä ihmistä (kaksi Granadassa, yksi Marbellassa ja yksi Valenciassa), joita syytettiin sekvenssiprosesseista .

Tässä tapauksessa uhreja oli 22 ihmistä ja rikollisten toimintatapa oli samanlainen kuin jo kuvattu. Tässä tapauksessa, kun rikolliset olivat julkaisseet väärät mainokset eräillä eroottisilla verkkosivustoilla, he esittivät parittajaksi järjestölle, joka oli omistautunut parittelulle, ja syyttivät uhrejaan väkivaltaisten prostituoitujen ahdistelusta palkkaamatta heidän palveluitaan. Tässä tapauksessa ryhmän jäsenet lähettivät uhreilleen valokuvia ja videoita, joissa huppuiset ihmiset ilmestyivät ampuma-aseilla. Lähettämällä tämän graafisen aineiston rikolliset yrittivät pelotella uhreja saadakseen heidät maksamaan pyydettyä rahaa.

Useat maan eri poliisiasemille tehdyt valitukset paljastivat tontin olemassaolon. Kansallisen poliisijoukon ja Mossos d'Esquadran yhteistyö mahdollisti tontin purkamisen.

Pasion.com

Henkilökohtaisen valvonnan merkitys

Kaikki nämä tapaukset, joista olemme puhuneet, ovat asettaneet kyseenalaiseksi prostituoitujen kanssa yhteyksissä olevien verkkosivujen kuten Pasion.com, Nuevoloquo.com , Mileroticos.com , Hott.es tai Slumi .com käyttäjien ja yksityisyyden kunnioittamisen. lukemattomien tämän tyyppisten verkkosivustojen joukossa.

Epäilemättä maassamme on monia käyttäjiä, jotka käyttävät näitä sivuja päivittäin, eivätkä kaikki heistä ole kärsineet seksuaalisuudesta. Useimmissa tapauksissa prostituoituja etsivät asiakkaat voivat tehdä niin näiden verkkosivustojen tarjoamien tietojen perusteella mielenrauhalla ottaakseen tehokkaasti yhteyttä valittuihin tyttöihin. Mutta riski, että näin ei ole, on varmasti aina olemassa. Miksi? Koska näiden verkkosivustojen toimintatapa ei ole riittävän tiukka takaamaan mainosten tarkkuuden.

Se, että mainostajat voivat julkaista mainoksia niissä automaattisesti ilman henkilökohtaista hallintaa, sallii väärien mainosten lisäämisen. Joskus tällaisella vilpillisellä lisäyksellä on mainostajan vain tarkoitus näyttää seksikkämmältä tai kauniimmalta kuin se todellisuudessa on. Muissa, kuten yllä mainituissa, ne toimivat syöttiä houkuttelemaan eroottisen kiristyksen mahdollisia uhreja. Sekä joissakin tapauksissa että toisissa verkon käyttäjälle aiheutuu suurempaa tai vähemmän vahinkoa.

Tämän mahdollisuuden pakottaa meidät korostamaan kvalitatiivista eroa niiden yhteyssivujen välillä, joilla mainoksissa julkaistujen mainosten ja valokuvien hallinta tapahtuu henkilökohtaisesti, ja niiden välillä, joissa tällaista valvontaa ei ole. Tässä mielessä verkkosivustolla julkaistavien seksimainosten hallintaan erikoistuneen ammattilaisen työ on välttämätöntä. Tämä ammattilainen vastaa siitä, että mainokset vastaavat todellisia tyttöjä, jotka etsivät asiakkaita ja että nämä tytöt ovat myös niitä, jotka näkyvät kuvissa ja ovat täsmälleen sellaisia kuin heissä esiintyvät. Tämä laatutakuu palaa suoraan käyttäjän mielenrauhaan, joka voi siten ottaa yhteyttä haluttuun tyttöön, joka tuntee olonsa turvassa kiristykseltä, kuten tässä kuvatut.

On sanomattakin selvää, että verkkosivustomme girlsmadrid.com on täysin turvallinen, koska valvontamme ovat erittäin vaativia. Sen lisäksi, että pyydämme mainostajilta selfiejä, joissa on tietty teksti, soitamme ennen mainoksen aktivoimista tarkistamaan, että kaikki on oikein. Emme pidä petoksista ja olemme taistelleet niitä monien vuosien ajan, ja siksi rajoitamme julkaistujen ilmoitusten määrää, jotta Madridin kaupungin käyttäjät eivät kokisi yllätyksiä ottaessaan yhteyttä saattajaan.

Slumi