Club Rosas Negras Madrid: BDSM-huoneita vuokrattavana

tiistai, 06 heinäkuu2021

Calle Virgen de la Peñan numerosta 9, Madridin La Concepción -asuinalueelta, lähellä Las Ventasin härkätaisteluareenaa, löydät yhden Madridin kuuluisimmista BDSM-klubeista : Club Rosas Negras .

BDSM: n harrastajat Madridissa löytävät tästä paikasta kaiken mitä tarvitsevat fantasioidensa toteuttamiseksi ja nauttimaan ei-vaniljaseksistä ilman, että heidän tarvitsee tuoda klubille muuta kuin laajaa hereillä olevaa mielikuvitusta ja rajaton halu pitää hauskaa. hyvin.

Mitä BDSM-klubilta voi pyytää? Mukavuus? Hyvä varustus? Hyvä lämpötila? Hygienia? Tämä BDSM-paikka Madridissa tarjoaa kaiken asiakkailleen.

Paikalliset lämmitys- ja ilmastointilaitteet tarjoavat huoneille ihanteellisen lämpötilan, jotta asiakkaat voivat tuntea olonsa täysin mukavaksi hemmotellessaan omituisen pelin ryöstelyä.

Eroottiset lelut BDSM: lle

Eroottiset lelut BDSM: lle

BDSM: ää voidaan harjoittaa monin tavoin. Enemmän tai vähemmän laitteilla, huolehtiminen asetuksesta tai ei ja enemmän tai vähemmän lisävarusteilla. Epäilemättä voit harjoitella piiskaamista yksin käsillä. Kädellä piiskaaminen voi olla erittäin jännittävää ja hauskaa, mutta ... entä tekeminen sen kanssa piiskaamalla mela tai piiska? Eikö se näytä paljon kovemmalta, provosoivammalta ja jännittävämmältä?

Epäilemättä BDSM: n seksilelut lisäävät ylimääräisen mausteen eroottiseen leikkiin, ja Rosas Negras Club on tietoinen siitä, että se tarjoaa asiakkailleen kaikenlaisia BDSM-materiaaleja, lisävarusteita ja lisävarusteita, jotta pelit eivät rajoita pelkkää mielikuvitusta.

Joka ylittää tämän Madridin BDSM-huoneen kynnyksen, tietää, että hän löytää siitä ruoskat, käsiraudat, puristimet, kaulakorut, piiskat, köydet ja kaikenlaiset tarvikkeet nauttimaan turvallisemmin vähemmän vaniljaseksuaalisista käytännöistä, joita voimme kuvitella.

BDSM-huone Madridissa

Kaksi huonetta BDSM: n harjoittamiseen Madridissa

Rosas Negras tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden varata ja vuokrata yksi kahdesta BDSM-huoneestaan .

Samalla tavalla kuin voit nauttia monipuolisimmista bedesemeric-käytännöistä tarvitsematta käyttää mitään eroottisia leluja, voit myös harjoittaa BDSM: ää ilman, että sinulla olisi minkään tyyppistä vankityrmää tai tilaa varattuna. Tietysti tunnustetaan: on paljon parempi saada sellainen huone kuin olla. Pelimahdollisuudet moninkertaistuvat paljon ja ilmapiiri auttaa (ja millä tavalla!) Kohottaa seksuaalisen kohtaamisen lämpötilaa. Siksi on aina hyvä vuokrata vankila, jotta voit nauttia tällaisista peleistä.

Tässä Madridin BDSM-klubissa vuokrataan kaksi huonetta: Rosas Negras -huone ja La Mazmorra de los Reyes -huone.

Rosas Negras Room on tila, joka on suunniteltu täysin perverssi ystävien iloksi. Asiakkaat, jotka varaavat tämän huoneen, löytävät siitä suuren sängyn, lukuisia lisävarusteita, television sadomasokismivideoista , nojatuolin, jossa on rajoituksia, häkin, kidutustelineen ja mikä on epäilemättä yksi suoraan saatavilla olevista lisävarusteista. tämäntyyppinen harjoittelu: San Andrésin risti, se ristinmuotoinen risti, johon alistuneet ovat sitoutuneet sadopeleissä.

Vuokrakampusten vuokraus Madridissa

Vuokrakampus Madridissa

La Mazmorra de los Reyes huoneessa puolestaan on vuokra Dungeon joka on varustettu erilaisilla jousitus pistettä, koukut harjoitteluun Orjuus, teline ja kidutus varastot, katto peili, parivuode kiinnityspisteet, häkki mobiili ja loistava risti San Andres osaa sitoa alistuva siihen hyvin altistuneilla sukuelimillä.

Sekä yhdessä että toisessa tämän BDSM: n Madrid-klubin johto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa juomia, kondomeja ja muita tuotteita, joiden avulla eroottinen kohtaaminen on miellyttävämpää.

Lopuksi korostamme, että Rosas Negras Clubilla on suuret suihkut, joista voit nauttia seurassa ja Wifissä.

Jos etsit BDSM-klubia Madridista orjuuden, sadomasokismin, dominoinnin / alistamisen tai muiden seksuaalisten käytäntöjen harjoittamiseen, jotka liittyvät muuhun kuin vaniljaseksiin, tämä klubi voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle. Huomaamaton ja hyvin varustettu, siinä löydät kaiken mitä tarvitset fantasiesi toteuttamiseksi.

BDSM-vankila