Sala Trivial: yksi Madridin parhaista parinvaihtojoukkueista

maanantai, 16 elokuu2021

Trivial Roomista on vähintään 25 vuoden kokemus. Tämä tekee siitä yhden arvostetuimmista liberaaleista paikoista Espanjan pääkaupungissa.

Ja onko tämä puhua yhdestä Madridin liberaaleista paikoista par excellence, sinun on puhuttava tästä swinger -klubista, jolla on yli 400 neliömetriä kahdessa kerroksessa. Heistä vapaiden ympäristöjen ystävät löytävät tilat ja alueet, jotka on strategisesti suunniteltu katkaisemaan siteet ja antamaan pahimpien fantasioiden lentää ja toteutua täydellä vapaudella.

Sopeutuakseen ajan kulkuun eikä pysyä ankkuroituna menneisyyteen Sala Trivial uudistaa ja päivittää tilojaan säännöllisesti. Tämän ansiosta liberaali ja swinger -ilmapiiri, joka hengitetään seinien sisällä, on aina innovatiivisin. Intohimo ja halu rohkaisevat hauskaa niille liberaaleille pariskunnille, jotka tulevat tähän suosittuun Madridin yöelämään.

Swinger Club Madrid

Parinvaihtajaklubi Madrid

Kuten tämän Madridin swinger -klubin verkkosivustolla selitetään, Sala Trivial on edelleen kuin yökerho, cocktailbaari tai pubi. Liberaalit paikat, jotka on selitetty edellä mainitulla verkkosivustolla, ovat kohtaamispaikkoja avoimille ihmisille, jotka saattavat haluta (tai ei) mennä hieman pidemmälle. Halukkaat löytävät huoneesta varustetut ja valmistetut tilat, jotta asiakkaat voivat olla seksisuhteissa.

Kuten kaikissa tämän tyyppisissä BDSM-klubeissa, kuten Rosas Negrasissa , on olemassa joukko kirjoittamattomia sääntöjä, jotka määrittelevät, miten käyttäytyä aina ja miten ilmoittaa toisille lähentymisen etsimisestä tai tarjouksen hylkäämisestä. Koulutus ja toisen kunnioittaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä, eikä kenenkään tietenkään ole pakko osallistua mihinkään, mitä he eivät halua tehdä. Tietenkin: joka päättää ottaa askeleen eteenpäin, voi tehdä sen täydellä mielenrauhalla: huoneessa on täydellisesti suunnitellut tilat takaamaan asiakkaidensa yksityisyys.

Kuten olemme aiemmin maininneet, tämä huone, joka ilahduttaa liberaaleja ja parinvaihtoja Espanjan pääkaupungissa, koostuu kahdesta kerroksesta, joissa jokaisessa on omat tilat, jotka on luotu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja yksityisyyttä pariskuntien vaihdon ystäville.

BDSM Madrid

Ensimmäisessä kerroksessa asiakkaat löytävät baarin, tilavan oleskelutilan, jossa on sohvia, jotka sopivat ihanteellisesti puhumiseen ja tutustumiseen vähitellen, tanssilattian (tanssi voi aina olla hyvä tapa murtaa jään), yksityisen huoneen ja pimeä huone baareineen.

Toisessa kerroksessa ovat puolestaan pukuhuoneet (kaapit ja suihkualue), pehmustettu rentoutumisalue, suuri nudisti -alue, poreallas ja useita teema -alueita.

Jos menetät itsesi tämän Madridin vaihto -klubin kaikkein himokkaimpiin kulmiin , sinun on päästävä syntisten paratiisiin kuudetta käskyä ja liberaalin ystäviä vastaan. Tässä Madridin pääkaupungin pariskuntien vaihtamiseen tarkoitetussa klubissa seksuaalisilla taipumuksilla ei ole väliä. Kolmikko ja biseksuaaliset suhteet ovat päivän järjestys.

Trivial Room sijaitsee Madridissa San Ambrosio -kadun numerossa 8, Manzanaresin vieressä ja lähellä San Isidro -siltaa. Se on avoinna torstaista sunnuntaihin klo 21.00–15.00. Näiden seitsemän tunnin aikana kaikki fantasiat voivat toteutua.

Huone tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vuokrata tilat mainosten, pornoelokuvien , yksityistilaisuuksien jne. Kuvaamiseen.

Vaihtoklubi Madridissa