Suicide Girls Saattajat: tatuoidut ja lävistetyt ylelliset huorat

sunnuntai, 05 syyskuu2021

Vaihtoehtoja, tatuointien ja lävistysten ystäviä, kauniita ja aistillisia yhteiskunnassamme vallitsevien kauneussopimusten ulkopuolella. Samoin ovat Suicide Girls , eräänlainen tyttö, joka käyttää esteettisiä elementtejä, jotka on otettu gootti-, punk- tai rock -maailmankaikkeudesta sen raskaimmassa versiossa.

Tavallaan jokainen näistä tytöistä osoittautuu 2000-luvun vaihtoehtoisen pin-up-tytön kaltaiseksi. Eri tytöt, nuoret naiset, jotka menevät tavallisen kaanonin ulkopuolelle siitä, mitä on olla söpö tyttö ja jotka löytävät paratiisin osoitteesta suicidegirls.com, verkkosivusto, jolla on yli kuusi miljoonaa seuraajaa ja jossa voit nähdä loputtomia videoita ja valokuvia tytöistä, kuten ja jossa on jopa tähän universumiin liittyvä virtuaalinen kauppapaikka.

suicidegirls.com

Suicidegirls.com: vaihtoehtoinen eroottisivusto

Tämä sivusto, joka on täynnä eroottisia valokuvia (on jopa niitä, jotka puhuvat vaihtoehtoisesta pornosta puhuessaan tästä verkkosivustosta ja sen eroottisuudesta) syntyi vuonna 2001 Portlandissa, Oregonissa. Siellä asuu Chuck Palahniuk, Fight Clubin kirjoittaja. Hänen sanotaan olevan termi Suicide Girl.

Päästäkseen suurimpaan osaan tämän sivuston sisällöstä sivuston käyttäjien on rekisteröidyttävä ja maksettava. Tytöt, jotka haluavat julkaista valokuvansa siihen, rekisteröityvät lempinimellä tai yksisanaisella nimellä. Hänen kuvansa ja tyylinsä ovat ristiriidassa muiden tyttöjen kanssa, jotka ovat tavanomaisempien eroottisten kuvien päähenkilöitä. He ovat tyttöjä, jotka harrastavat outoa lävistystä , rakastavat tatuointeja ja joiden hiukset on värjätty tai joissa on kirkkaita värejä tai haalistunut sininen sävy.

Yleensä tällä sivustolla esiintyvillä itsemurha -tytöillä ei ole kokemusta malleina ja he päivittävät valokuviaan ja sisältöään melko säännöllisesti.

Jokainen, joka haluaa käyttää tämäntyyppistä sisältöä, riittää etsimään Googlesta termejä itsemurhat tytöt ilmaiseksi tai itsemurhat tytöt alasti päästäkseen käsiksi valokuvakirjoihin, jotka ovat täynnä sairasta ja aistillisuutta.

Saattajat itsemurhatytöt

Itsemurha -tyttöjen saattajat

Loogisesti suurin osa suicidegirls.com -sivuston kaltaisten sivustojen käyttäjistä johtuu siitä, että he ovat seksuaalisesti kiinnostuneita tämän tyyppisistä tytöistä. Monet heistä voivat lisäksi ihmetellä, löytyykö tällaisia tyttöjä saattajauniversumista. Onko itsetuhoisia tyttöjen saattajia? He ihmettelevät. Onko itsetuhoisia tyttöjä, jotka ovat myös ilo -ammattilaisia?

Vastaus on yksinkertainen ja lähes looginen. Tottakai. Saattajauniversumi on niin laaja, että sieltä löytyy kaikenlaisia tyttöjä. Huoria löytyy jokaiseen makuun. On myös niitä, jotka tuntevat houkuttelevan tytöt, jotka arvostavat tässä tekstissä kuvattuja tyylillisiä ominaisuuksia.

Tässä aiomme puhua kahdesta itsemurhatytön saattajasta häiritsevästä ja provosoivasta aistillisuudesta, joita mainostetaan GirlsMadridissa . Yksi heistä on Gala , sairaalloinen espanjalainen kaksikymppinen, joka tarjoaa eksklusiivisia seksipalvelujaan Madridissa. Toinen on Marla Stoker , nuori saattaja, jolla on luonnolliset rinnat ja provosoiva katse, joka julistaa olevansa tyttö, jolla ei ole tabuja, ruoanlaiton, viinin ja musiikin rakastaja ja joka tarjoaa muun muassa upeaa Girlfriend Experience -palvelua kaikille herroille. parit ja tytöt, jotka haluavat elää intensiivisen eroottisen kokemuksen nuoren naisen kanssa, jolla on vaihtoehtoinen kauneus ja tatuoitu vartalo.

Prostituoitu itsemurhatyttö

Gaala: itsemurhatytön saattajat Madridissa

Kauniit hunajanväriset silmät, häikäisevät violettiin värjätyt hiukset, tatuoinnit, jotka korostavat reisien ja käsivarsien tyyliteltyä luonnetta, luonnollinen rintakehä ... Tämä on Gala, kaunis espanjalainen opiskelija, joka pitää nahkaisista alusvaatteista ja esiintyy upeasti. tunti tarjota eksklusiivisia eroottisia palveluja.

Galan vaihtoehtoinen kauneus viettelee sen luonnollisuudella ja naisellisten muotojen kiistämättömällä ja houkuttelevalla eleganssilla. Ulkonäkö, joka saa sinut rakastumaan, tämä nuori nainen on yksi niistä ylellisistä huorista, jotka jättävät jälkensä asiakkailleen ja jotka ovat unohtumattomia hänen kauneutensa yksinoikeuden vuoksi.

Tämän Madridin nuoren tatuoidun saattajan tärkeimpiä eroottisia palveluja ovat luonnollinen suuseksi, eroottinen hieronta, vartalon ja kasvojen siemensyöksy, BDSM, lesbo ja huomio naisiin.

Marla Stoker

Marla Stoker: itsemurhatytön saattaja Madridissa

Hän itse julistaa sen verkkosivustollaan: hän on syntynyt iloksi. Hänen estetiikkansa, tatuointinsa, tyylitelty vartalonsa, rehellinen, provosoiva ja suora katseensa ja kiistämätön aistillisuutensa tekevät hänestä erityisen saattajan.

Moderni, vaihtoehtoinen ja seksin rakastaja Marla on tyttö, joka yhdistää opintonsa (hän on nuori nainen, jolla on kulttuurisia huolenaiheita, kuten hänen CV: nsä osoittaa) hullujen ja erittäin miellyttävien seksipalvelujen tarjoamiseen.

Intohimoiset suukot, hyväily, luonnollinen ranska, fetissit ja kaikenlaiset eroottiset pelit tähdittävät treffeillään. Niissä Marla avautuu nauttimaan kaikenlaisista kokemuksista sekä asunnossaan että asiakkaansa hotellissa tai kotona. Sillä on oma verkkosivusto, josta voit tutustua kaikkiin sen palveluihin: itsmarlastoker.com

Epäilemättä ei ole mahdollista puhua itsemurhatyttöjen prostituoiduista Madridissa puhumattakaan Marla Stokerista, joka tarjoaa myös palvelujaan ajoittain Barcelonassa.

Huorat itsemurhatytöt