Annita Belluncci: Latinalainen saattaja Madridissa ja Barcelonassa

tiistai, 28 syyskuu2021

Monet miehet ihmettelevät, mikä on varsi . Onko hän ylellinen huora? He sanovat itselleen. Suuressa määrin kyllä. Mutta se on paljon enemmän. Voitaisiin antaa tuhat selitystä saadakseen robotti muotokuva yhdestä niistä upeista tytöistä, jotka kykenevät ajamaan miehen hulluksi halusta ja nautinnosta. Voitaisiin puhua säestyksestä, suurimmasta eleganssista, ylivuotavasta aistillisuudesta, erittäin yksinoikeudellisten seksipalvelujen tarjoamisesta ... Mutta ... miksi jatkaa niin kauan, jos sen selittäminen riittää lainaamalla Annita Bellunccin nimen?

Tämä espanjalainen venezuelalaistaustainen nainen, joka on lähes kolmekymmentä, symboloi täydellisesti saattajan asemaa. Kaunis, seksikäs, tulinen, kiimainen, hauska, nukkumiseen omistautunut ja nautintojen rakastaja, Annita on myös sivistynyt ja valmistautunut nainen, josta voi tulla paras kumppani, josta herrasmies voi unelmoida osallistuakseen minkä tahansa tyyppisiin tapahtumiin ja myöhemmin yksityisesti , elää eroottinen-seksuaalinen kokemus niin ainutlaatuinen kuin se on unohtumaton.

Saattaja Madrid

Ylellinen saattaja Madridissa ja Barcelonassa

Kuva- ja valokuvausmalli, tämä venezuelalainen, jolla on mustat hiukset ja häikäisevät vihreät silmät, on skandaali. Hänen luonnolliset tissit erottuvat yltäkylläisyydestään (120 rintaa ilman silikonipisaraa ei ole vain mitään) ja hänen peput ovat yksinkertaisesti vastustamattomia.

Luonnon ja eläinten ystävä, hän rakastaa matkustaa. Tämä on antanut hänelle mahdollisuuden tutustua moniin eri paikkoihin, kulttuureihin ja ihmisiin. Siksi hän osaa sopeutua täydellisesti kaikkiin olosuhteisiin ja tilanteisiin aina kuuliaisesti yhden käskyn mukaisesti: anna aina parhaasi.

Valitsetpa klassisen pukeutumistyylin tai rennomman tai huolettomamman linjan, tämä kaunis latinalainen nainen erottuu aina naisellisuudestaan ja eleganssistaan.

Pyöristääkseen tämän tyylikkään ja aistillisen naisen kuvan Belluncci valitsee aina tuoksuakseen ihastuttavan vartalonsa joitain markkinoiden hienoimpia hajusteita. Yhdellä näistä tuoksuista tuoksuvan silkkisen ihon käveleminen on ylellisyyttä kaikille niille miehille, joilla on onnea tulla satunnaisesti rakastamaan tätä saattajatyttöä, joka on epäilemättä yksi maailman tyylikkäimmistä ja samalla kiimaisimmista .

Tämän Madridin saattajan harrastuksiin kuuluu lukeminen, kirjoittaminen, urheilu (mieluiten tennis) ja kävely luonnollisessa ympäristössä, olipa se sitten puisto, vuoret tai meri. Annita nauttii tästä erityisesti, kun hän muuttaa Barcelonaan, jossa hän asuu satunnaisesti, ja noina päivinä hänestä tuli yksi arvostetuimmista saattajista Barcelonassa .

Saattaja Barcelona

GFE, eroottiset hieronnat, suuseksi ja paljon muuta

Seurustelu Annita Bellunccin kanssa tarkoittaa nauttimista naisen seurasta ja keskustelusta, joka rakastaa tyydyttää kumppaninsa älyllisiä, aistillisia ja tietysti seksuaalisia haluja.

Viisas ja kokenut hän tietää, miten luoda hellä ja turvallinen ympäristö niin, että kaikki virtaa ja kuka tahansa hänen vieressään voi luottavaisella tavalla tutkia hänen tuhimpia ja vääristyneimpiä fantasioita. Kaikki tämä tietysti maustettiin kiihkeimmillä ja intohimoisimmilla suudelmilla. Ja se on myös siinä, että saattajat eroavat monista huorista : osallistumisen ja omistautumisen tasolla suudellen. Ja tässä kaunis venezuelalainen on todellinen opettaja.

Ja asia on, että enkelimäisistä kasvoistaan ja suloisesta hyvännäköisestä ulkonäöstään huolimatta Annita on räjähtävä, sairaalloinen, kiihkeä ja intohimoinen VIP -rakastaja , mikä tekee hänestä ihanteellisen saattajatytön, jonka kanssa elää todellinen GFE.

GFE

Eroottisten hierontojen ystävät voivat nauttia Annitan käsien välistä miellyttävimmistä hieronnoista, joilla on onnellinen loppu . Hän hallitsee tantrisen hieronnan taiteen yhtä paljon kuin eturauhastekniikan. Miehet, jotka haluavat kokea eturauhasen stimulaatiosta saadun nautinnon, löytävät parhaan liittolaisensa tästä saattajatarista.

Hän on myös yksi niistä kiimaisista naisista, jotka nauttivat suuseksistä . Luonnollinen fellatio esiintyy suosituimmassa paikassa hänen yksinomaisten seksipalvelujensa joukossa sekä kasvojen siemensyöksy, BDSM , striptease tai kultainen suihku.

Jokainen, joka haluaa kokeilla seksileluja, löytää myös tästä ylellisestä kumppanista täydellisen rikoskumppanin. Viisaiden käsien käyttämät eroottiset lelut täydentävät täydellisesti monia seksisuhteita. Dildo, anaalipistoke tai -vibraattori, joka on niiden käsissä, jotka tietävät, miten he saavat parhaan hyödyn irti, palvelevat kertomaan kymmenestä nautinnosta, joka tulee vittuilusta .

Epäilemättä Annita Belluncci osoittaa jokaisessa nimityksessään, missä määrin eroottinen säestys on hänen kutsumuksensa. Herkkyyden taikasauvalla ja halunsa palavalla voimalla hän muuttaa seksin taiteeksi. Kaikki tämä lisäksi luonnollisella tavalla ja peruuttamattoman myötätunnon tuhlauksella.

Eroottiset hieronnat