La Pastelería BDSM: klubi Madridissa vankityrmien vuokraamiseen

keskiviikko, 10 marraskuu2021

Malasañasta puhuminen puhuu yhdestä Madridin suosituimmista kaupunginosista. Pop ja vaihtoehto loistavat omalla valollaan tässä Dos de Mayon sankaritarlle nimensä velkaa kaupunginosassa, joka on täynnä vaatekauppoja, kahviloita, baareja ja kaikenlaisia kauppoja. Tässä kaupunginosassa, kuuluisan Movidan keskustassa, ei ole pulaa paikoista, joissa voit pitää hauskaa makusi mukaan. Esimerkiksi BDSM:n ystävät löytävät yhden Espanjan pääkaupungin kuuluisimmista liberaaleista klubeista Calle La Palman numero 69: La Pastelería BDSM .

Tämän paikan BDSM-harjoitustiimi kertoo mielellään, että La Pastelería avasi ovensa makeuttaakseen asiakkaidensa elämää ja siten jatkaakseen paikan perinnettä. Vuosien ajan samassa tilassa, jossa tämä Madridin klubi nykyään asuu, oli työpaja, jossa leivottiin upeimpia jälkiruokia ja jossa leivonnaisista tuli puhdasta taidetta. Nykyään paikalla on kaksi ympäristöä. Yksi niistä, konditoria, on baari. Muut, työpaja, Dungeon varustettu ristit San Andrés, kidutus telineet, silmukat, piiskat, käsiraudat ja kaikenlaisia seksileluja ja tarvikkeet tyypillisiä BDSM maailmankaikkeuden.

Liberaaliklubi Madrid

BDSM Club Dungeonin kanssa

Tämä on yksi Madridin parhaista BDSM-seuroista, koska se on ihanteellinen paikka päästää fantasiat valloilleen ja fetissi perversioita. Tunnelmaan ja heteroyleisyyteen keskittyvä paikka erottuu ensi silmäyksellä ylellisyydestään ja sisustuksensa hienosta sisustuksesta.

Vuodesta 2015 avoinna olevaan paikkaan voivat osallistua ne, jotka haluavat osallistua BDSM-työpajaan , jossa pääset liikkeelle esimerkiksi FemDomin tai Feminine Dominationin tai jalkafetisismin maailmassa.

La Pastelería BDSM -työpajoissa opetetaan myös ruoskan tekoa tai siveetöntä kielen sisällyttämistä seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Näiden työpajojen jälkeen tämän Madridin BDSM-klubin tiimi järjestää juhlia, joissa he voivat soveltaa oppimaansa käytännössä.

Bondagen, Dominationin ja Sadomasokismin ystävät löytävät La Pasteleríasta jotain, jota kaikki ei-vaniljaseksistä nauttivat arvostavat: mahdollisuuden vuokrata vankityrmä .

Naisvaltaisuus

La Pastelería BDSM:n vuokratuntia voidaan varata yksityistilaisuuksiin, seremonioihin, valokuvaussessioihin tai kuvaamiseen sekä työharjoitteluihin. Säännöissä, jotka tapahtumapaikka asettaa BDSM-vankityrmänsä varaamiseen, on selkeästi määritelty, että tapahtumapaikka pidättää oikeuden sisäänpääsyyn.

Maanantaista torstaihin työpajan/vankityrmän vuokra on 50 euroa per pari. Jokainen ylimääräinen tunti maksaa 20 euroa. Sen on myös maksettava jokaista ylimääräistä henkilöä ensimmäisen tunnin aikana. Sieltä jokaisen luolaskun vuokratun tunnin hinta on 10 euroa.

Lomien, pyhäpäivien ja viikonloppujen aattona vankityrmän vuokrahinta on 60 euroa kahdelta hengeltä ensimmäisen tunnin aikana. Sieltä jokainen ylimääräinen tunti maksaa 25 euroa. Myös 25 euroa tulee maksaa ensimmäisen tunnin aikana jokaisesta lisähenkilöstä. Ensimmäisestä tunnista lähtien jokaisen on maksettava 15 euroa tunnilta.

Huoneen asettamat määräykset osoittavat, että vankityrmään pääsee enintään 20 henkilöä. La Pastelería -vankityrmään voi varata maanantaista torstaihin klo 10-22. Perjantaisin ja lauantaisin yksityisiä varauksia voi tehdä klo 12-20. Lopuksi sunnuntaisin työpajan voi varata klo 12-22.

Paikka järjestää juhlia seuraavina aikoina:

  • Keskiviikkona: 9-3 tuntia.
  • Torstai: klo 21.00-06.00
  • Perjantai ja lauantai: klo 22-06.

Femdom

BDSM Pastry Dungeonin käyttösäännöt

Kuten missä tahansa BDSM-klubissa, myös tässä paikassa tiukat noudattamissäännöt ovat voimassa kaikille ihmisille, pariskunnille tai kaveriporukoille, jotka haluavat vuokrata vankityrmän.

Paikallisen johtoryhmä kehottaa asiakkaitaan ryhtymään mahdollisimman suuriin varotoimiin varmistaessaan hygienian sekä huonekalujen ja materiaalin säilyvyyden, jonka kerho tarjoaa jäsenilleen ja vierailijoilleen.

Tupakointi on kielletty vankityrmässä, ja juominen on ehdottomasti kielletty. Oluet, juomat, cocktailit jne. jonka haluat syödä La Pasteleríassa, BDSM on nautittava itse leipomon alueella, toisin sanoen: baarissa.

Niiden, jotka haluavat tehdä käytäntöjä, joihin vaha puuttuu, on käytettävä muovia, joka suojaa huonekaluja ja tilojen materiaalia. Tämä muovi, jonka klubi toimittaa käyttäjien pyynnöstä, on asetettava erityiseen säiliöön. Tähän astiaan tulee myös laittaa eri käytäntöjen aikana käytetty materiaali. Uudelleenkäytettävät materiaalit (suojamuovit ovat yksi niistä) desinfioidaan myöhemmin maksimaalisen hygienian takaamiseksi.

BDSM-leivonnaiset